Thomas Dakin

Forfaderen til den morderne kvalitetsgin

Gin havde et noget tvivlsomt ry dengang i 1761, da den kun 25-årige idealist Thomas Dakin begyndte at destillere efter sin helt egen opfindsomme og omhyggelige metode. Thomas Dakin havde en vision om at udvikle en kvalitets Gin der skulle henvende sig til de rige købmænd der dengang rejste mellem Liverpool og Manchester.

Produktet endte med at blive en super premium small batch London dry Gin, der blev skabt på 11 forskellige botaniske forekomster. Heriblandt enebær, engelske koriander, perberrod, orangeskal og lakridsrod.

Den ædle gin er resultatet af dedikeret håndværk hvor kvalitet vejer tungere end kvantitet.

Thomas Dakin smager bedst som en klassisk Gin og Tonic eller en Red Snapper (Bloody Mary med gin).

 

Brand partner: 
 Denmark
 Finland
 Norway
 Sweden
Nordic
Travel Retail

Thomas Dakin Gin

Thomas Dakin er baseret på både de ædle og traditionelle botaniske ingredienser samt ”red cole”, der er en form for peberrod, som Thomas Dakin i gamle dage valgte, at tilføre for at stimulere de trætte rejsende.

Den er distelleriet og produceret i Manchester og har noter af sød appelsin og citron med en krydrende og frisk afslutning takket være peberroden.

Den firkantede flaske er inspireret af det originale design fra 1800 tallet med det tunge glas samt samme tekst og farve. I nakken på flasken kan man se batch nummeret og flere detaljer om ginen og dens arv